снимка БулфотоОбикновено политическите кризи се решават с парламентарни избори. Тази политическа

...
снимка БулфотоОбикновено политическите кризи се решават с парламентарни избори. Тази политическа
Коментари Харесай

Тома Биков: Великото народно въстание не се състоя

снимка Булфото

Обикновено политическите рецесии се вземат решение с парламентарни избори. Тази политическа рецесия ще ескалира след парламентарните избори, а нейното решение ще се случи след президентските избори. Това съобщи пред БНР Тома Биков от ГЕРБ. „ Докато господин Румен Радев е президент на България, тази политическа рецесия няма да откри своето решение и страната ще действа в политическа неустойчивост “, счита той, представен от.

Великото национално въстание не се случи, имаше митинг на хора пред постройката на Народното събрание, означи Биков. „ Ранените служители на реда са доста повече от ранените жители. Въпросът е кой носи отговорност за този митинг. Аз знам кой – господин Румен Радев. Това е индивидът, който носи политическата отговорност за този митинг “, посочи той.

В постройката на Народното събрание има повече хора, в сравнение с на открито, разяснява още Тома Биков. Той изясни, че е влезнал в постройката на Народното събрание с риск за живота си и добави, че „ на открито има хора, които биха могли да упражнят принуждение върху всеки депутат “.

Биков изясни, че е излязъл по време на словото на президента по-рано тази заран, тъй като няма никаква нужда да чуе „ за 48-ми следващ път една и съща тирада “.

Тома Биков предвижда, че ще намерят повече от 120 подписа, " даже повече от 130 ".

" Не мисля, че това Народно заседание има капацитет да излъчи втори кабинет ", уточни още Биков, за който няма нито смисъл, нито потребност от това. Т.нар. експертни кабинети досега не са създали нищо положително за България, акцентира Биков. „ Това би било най-малкото зло, просто с цел да има кабинет “, счита депутатът от ГЕРБ.

Ние постоянно сме подготвени да стоим в съпротива, заявява Тома Биков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР